Jogi nyilatkozat

A balatonfured.hu Balatonfüred városának (későbbiekben kiadó) hivatalos honlapja.

A balatonfured.hu weboldalainak megtekintésével elfogadja az általunk ezen az oldalon meghatározott feltételeket. Kérjük, hogy ne használja a weboldalainkat, ha ezekkel a feltételekkel nem ért egyet!

A balatonfured.hu oldalon található tartalom a kiadó szellemi tulajdona. A felhasznált hírek, fotók, videók szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni.

A balatonfured.hu fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Szerzői jogok

A balatonfured.hu weboldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá tartozik. Tilos a kiadó előzetes engedélye nélkül a tartalom egészét vagy egyes részeit (szöveg, grafika, fotó, videóanyag, struktúra, program stb.) bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni vagy a saját személyes használatot meghaladó mértékben tárolni esetleg kinyomtatni. A honlap tartalmának bármilyen célú szolgáltatásként való továbbfelhasználása hangsúlyozottan csak a kiadó előzetes írásbeli engedélyével és csakis a forrás pontos megjelölésével történhet.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A kiadó követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.
Az oldalról értesüléseket átvenni csak a balatonfured.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A felelősség kizárása

A balatonfured.hu oldalakon külső honlapokra mutató kapcsolatok (linkek) is találhatók. A kiadó semminemű felelősséget nem vállal e kapcsolatok által elért honlapok tartalmáért, illetve e honlapok adatkezelési biztonságáért.

A kiadó továbbá nem tartozik felelősséggel azon károkért, amelyek
• a weboldalak használatával kapcsolatosak,
• a weboldalak használatából, használatra képtelen állapotából származnak,
• a weboldalak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből, vírusból vagy vonalhibából keletkeznek.

Más által rendelkezésre bocsátott anyagok

Amennyiben anyagot ad át rendelkezésünkre, azzal vállalja, hogy az anyag alkalmas a nyilvánosságra hozatalra és hozzájárul annak a kiadó általi részbeni vagy teljes nyilvánosságra hozatalához, a tartalom felhasználásához.

Kép galéria
Videó galéria
Balaton
Füred old postcards
Winter in the city
Agora
Marc | Summer 2013 2013.07.27/
Toller und vor allem sehr sauberer Ort!
Super Rahmenprogramm im Juli und ausgezeichnete Lokalitäten.

Das "St. Tropez" des Ostens.

Jederzeit wie...
Reply 2011.04.07/
Summer at the beach, near the entrance to the beach Esterhazy and small engine can also rent a bicycle.
hello 2011.04.07/
I would like to ask whether you can rent a bike in the city?